Diana Jahodové plátky lyofilizované 35g

4899
Dostupnost:

Jahodové plátky - jedlá dekorace

Zjistit více

89,00

Lyofilizace je proces, při kterém jsou jahody prudce zmraženy a následně je zmražená voda uvnitř ovoce vypařena. Ovoce si díky tomuto speciálnímu postupu udržuje vlastnosti své čerstvé podoby a to bez jakýchkoliv přidaných látek. Zůstává jeho objem, barva, textura a chuť i maximální obsah vitamínů a minerálů, které by byly při sušení tepelnou cestou zničeny.  Navíc je úžasně křupavé!

Jahody jsou jedním z největších zdrojů vitamínu C, který podporuje naši imunitu. Jako jeden z mála druhů ovoce, obsahují jahody kyselinu ellagovou, která působí na tělo jako účinný antioxidant a pomáhá neutralizovat negativní účinky volných radikálů na naše buňky. Díky nízkému glykemickému indexu a vysokému obsahu vlákniny jahody pomáhají regulovat krevní cukr, jsou tedy vhodné i pro diabetiky.

 Energie - 363kcal

Rostlinné tuky - 1,3g

Proteiny - 5,9g

Sacharidy - 75,5g

Vláknina - 12,8g

Sůl - 0,02g

ALERGENY: Produkt neobsahuje žádné alergeny.

Zatím nebyl přidán žádný komentář .

30 položek v této kategorii:

Kategorie

Výrobci